pink+white+black+blue=✿purefect
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Let The Picture Tell The Story
Monday, June 10, 2013 • 3:30 PM • 0 comments

...assalamualaikum...



hari nie siti cuma nak share picture jer..
lgi pun siti takda story nak share kat korang..
if  hodoh abaikan, siti manusia besa..
bnyak kekurangan..
tak lah secantik korang..
if korang nak komen myelf..
terserah lah..
apa yang penting siti think positif.. :)

 ...I my me mine....



....I my me mine....


 
....with my cousin....







back to school and assignment done
Sunday, June 9, 2013 • 8:30 PM • 0 comments

...assalamualaikum...

hehe..yeah.. yeah..yeah....!!
siti dah habiskan keja geo..
last minute baru nak print out..
tue lah pasal banyak sangat beban..
huh..yang penting now, ringanlah sikit bahu siti nie..
but, xlah ringan sangat.. 
sebab this NOVEMBER siti duduki semester 1 tuk STPM...
study hard nampak yer siti lepas buka school nie..
:(
tak bole nak update story lagi kat blogkan..
hahaha...
facebook pun takda update status hot..
apa lagi blog..nak sangat update story..  :P

actually, siti takda lah nak story sangat..
nie kan diary siti..
suka aty siti lah nak update..whocares...!!
haha..
enough..enough..enough..!!
okey3x..
bole tak jangan mengarut siti..
siti nak solat dulu ..
tak baik lambatkan waktu solat..
semoga siti tak busy dalam bulan nie..

tata..!


my assignment
Friday, June 7, 2013 • 1:29 AM • 0 comments


assalamualaikum...

hehe..assignment..!assignment..!!assignment...!!!
1 week orentasi tuk pra-U terus di bagi keja geo...
1 tyme juga lah siti bangga coz, disuru wat keja geo..
but, after 2 week..siti down suda mo wat tue keja.. hahaha XD
besa lah manusia..
if dya rasa susah then, everday urus keja yang sama jak..mesti give up kan..
of course mlas suda nak urus..
apa lagi kalo ada masalah tuk habiskan assignment tue..
tipu lah kalo siti tak bosan wat tue assignment geo..


btw, thanx kat cigu pra-U yang ajar geo nie..
bermanfaat sikit juga tyme cuti 3 week nie...
wat assignment jak 3 week.. 
tpi xjuga siap2x kan siti..? haha
tue lah on9 jer...
if on9 cari maklumat about geo takpa lah juga..
nie on9 wajib sign in  "FACEBOOK"  and  "TWITTER" ..
pastue smpat lagi nak update story kat blog.. hehehe... >.<
okey lah siti out dulu okey..cuma nak tulis tue jer..
if siti x update2x story baru tue means siti busy tuk semester 1..
chayok2x siti...doakan siti okey..
babye eu all..




have a job
Wednesday, February 20, 2013 • 6:33 AM • 0 comments

assalamualaikum..
hello guys..!!
hehehe..hari nie siti happy..
nak tau sebab apa..?
sebab siti suda dapat keja...
sok siti suda mula keja..
walaupun gaji tak lah bnyak sngat..
yang penting pengalaman..
kan..kan..kan.. :)
hurmmmmm...
tpi cuma 1 month jer lah..
coz,my result SPM will be out this march..
huhuhu...



seram juga kalo owang cakap pasal SPM nie..
bukan apa..
siti cuma takut result SPM xdapat apa yang siti target..
doakan siti dapat result yang CEMERLANG okey...!!
esok keja..so, siti hari nie nak tido awal..
takut first day suda kena cuci telingga..hahaha
yer lah..
pekerja barulah katakan...
mana bole tunjukkan my bad attitude kan...
hehehe...
cousin siti kata keja yer relaxs jer kot...
harap2x lah keja yer santai..
like my cousin tell me..
kalo x...
siti cubit dya..! hehehe
okeylah guys..
siti tido dulu erkk...
esok kalo siti rajin siti akan update story baru..
babye... n_n

kaki novel
Saturday, February 9, 2013 • 10:21 PM • 0 comments


assalamualaikum...


nampak x pic novel di atas tue..
hurmmm...
novel alaf 21 gitue..hehehe
che3x..siti da jadi kaki novel lah pulak..
hahahah.. XD
jadi jiwang kejap arhh..hehehe
capa yg pena baca novel nie..?
sila angkat tangan dan kaki..huhuhu
janganlah angkat tinggi2x..
terbuka air-cond tue..hehehe
okey3x..!
enough2x..!!!


cerita novel nie best siot....
aishh..rugi yang belum read this book..
upss...novel hehe...
watak utama yer amira batrisya ..
pempuan yg tomboi tapi mengalami cinta segi tiga..
huhuhu..
banyak pengajaran yang dapat siti belajar dalam novel nie..
terutama masyarakat yang salu melihat orang dari luaran..
itulah manusia zaman sekarang....!
cuba nilai orang dari dalaman..
walaupun, orang tue perwatakan buruk..
tpi, belum tentu dalaman mereka buruk..
then si amir nie..
ehhh..terlebih suda..*macam stacy lah pulak*


si amira nie tak guna tudung tpi dya masih lakukan ibadah..
kengkadang, amira ada terfikir nak berubah menjadi wanita muslimah..
but, dya nak berubah kerana Allah..
bukan berubah kerana mulut orang, paksaan, dan fesyen..
tengoklah masyarakat skrang nak guna tudung tpi masih bole nampak susuk badan..
kain jarang, tak cukup kain,,
adOi yay..!!
ada lagi yang paling dasyat..!!
pempuan yang guna tudung tpi lengan baju tak sampai siku..
tetap tak menutup aurat right..ishhh3x..
hahaha
okeylah siti nak makan..
lewat da nie masa makan siti..
jan lupa baca novel tue yer...
babye guys... n_n





Ada perubahan
Sunday, February 3, 2013 • 2:21 AM • 0 comments


...Assalamualaikum...
hehehe..ur see the pic..?
"Don't Worry, Be Happy" ..!
hehehe..
siti ary nie wat perubahan sikit  kat blog..
sapa yg pena blogwalking tue..
mesti tau apa perbezaan blog siti..
siti hari nie gembira bab siti dapat semula apa yang siti nak sangat tue..
apelah yg siti nak sangat tue yer..? *suspen*
ala siti cuma terpadam "blog archive" hari tue..
dari dulu siti fikirkan tau macam mana nak wujudkan semula..
hahahaha..!
rupa yer dari add a gadget --> click blog archive...
huhhu..senang jer kot...! >.<
hati siti nie happy yang tersangat2x ... X D
fuhh..! punyalah cemas siti...
i'm soO glad...!
ehh siti..! macam pena dengar jak ..
kalo yang sudah nonton movie "Istanbul Aku Datang" tue..
kompomlah masih ingat apa kaQ lisa yang cakap..right..?
hehehe..
okeylah..tyme tuk makan..
babye guys.. ^_^





Siti memasak..OMG..!
• 2:20 AM • 0 comments


,,,Assalamualaikum...

hai guys..
nampak x gambar kat atas tue..? hehehe..
pic yang atas sekali tue "udang mentega"..
then, yang pic kedua tue "ayam paprik"..
wahhh..! look sOoo gOod..! right..?
hehehe...
fuhh..siti nampak korang tengah lecur liur.. X D
cover2x lah sikit..
malu owang tengok tue..hahaha..
ehh siti..! tajuk entry awak bukan menyindir owang lain okey..!!
owhh yer.. lupa plak siti hehehe..
jangan marah, nanti cepat tua.. : P


okey..hari nie siti gembira sangat ..
sebab mama ajar siti memasak..hehehe..
masak apa siti..?
sedap ke juga siti masak tue..?
wait2x..sabarlah dulu weh..! siti belum abis tulis lagi nie..
hah ..! tue yang pic ke-2 ..ayam paprik...
sedap sehingga menjilat kaki..hehehe  : D
siti fikir aktiviti memasak nie leceh.. 
rupa yer memasak nie senang jer kot ..
siti nak jadikan memasak nie hobi siti tyme lapang..
insya'allah siti akan masak "butter prawns" ..
tue menu kegemaran baba & abang siti...
siti akan usahakan tuk masak lebih banyak lagi ..
hehehe..goOd luck siti..!
babye.. (n_n)




PAST
INTRODUCTION
ASSALAMUALAIKUM, hai guys..I'm from Tawau,Sabah..My age 18 years old(2013), don't forget to follow yew *scroll down*.. hehehe n_n..


    BOX FOLLOW


    >>tyme to work

    date :21/02
    11:33 pm



    >>siti menukar template blog


    date :13/02
    01:20 pm


    >>terima Kboom kolony

    date : 31/01
    04:28 pm


    >>daftar ask.fm

    date : 19/01
    05:38 pm

    TAGBOARD


    " "

    BLOG ARCHIVE;